40 ANYS DE “PRESÈNCIA”

 

Fa 40 anys la nostra societat era ben diferent; altres costums, altres governs, altres realitats. Per a la minoria protestant de casa nostra la situació era prou complicada per la intolerància d’unes autoritats que perseguien qualsevol creença que s’allunyés de la religió “oficial” i per la persecució de tota manifestació en llengua que no fos la “oficial”.

 

Enmig d’aquest context, i malgrat les dificultats i els riscos que comportava, naixia la revista “Presència Evangèlica” amb la voluntat de ser una via de comunicació entre el poble evangèlic català.

 

Per a celebrar aquests 40 anys d’història, la IBEC (Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya) organitza un acte especial el proper 13 de desembre, a les 7 del vespre, a l’Església Evangèlica del carrer Trèvol 9-19 de Barcelona.

 

Hi haurà salutacions, lloança, música, entrevistes i projeccions en un ambient festiu de germanor. En finalitzar l’acte hi haurà un refrigeri, per la qual cosa es prega confirmació d’assistència trucant al 93.726.29.18 i 652.091.249 o bé per correu electrònic (presencia-ev@ibec.cat).

 

CEC – 21/11/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats