CONVOCATÒRIA A LES ESGLÉSIES I ENTITATS MEMBRE DEL CEC

Assemblea
General
del CEC

EL CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNYA CONVOCA
LA 25a ASSEMBLEA GENERAL I 55a ASSEMBLEA CÍVICA

Totes les esglésies i entitats membre del Consell Evangèlic de Catalunya estan convocades a la 25a Assemblea General que se celebrarà el proper 29 de novembre, a les 11 del matí, a l’Església Evangèlica del Passeig Jaume Roig 14 de Barcelona.

Aquesta assemblea pren una rellevància important, donat que en l’ordre del dia previst s’inclou una informació sobre el Pla de Treball previst pels anys 2009-2011. També es presentarà el pressupost de l’entitat pel proper any.

És important que totes les esglésies i entitats hi puguin ser presents, per la qual cosa es prega la màxima assistència i participació de tots els delegats.

Més informació, cec@consellevangelic.cat
o 93.424.10.20.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats