PRESENTACIÓ DEL LLIBRE SOBRE LA VIDA DE WESLEY

   

Diumenge 26 d’octubre es va presentar a l’Església Evangèlica del carrer Jaume Roig de Barcelona el llibre “Joan Wesley, explicat per a totes les edats”, editat per la Casa Metodista de Publicaciones.

 

L’autor, Guillem Correa, va iniciar el seu parlament fent un repàs històric de la situació existent en els països més relacionats amb l’Anglaterra del segle XVIII. En la segona part, va centrar l’atenció en la família del precursor del metodisme, amb particular atenció a Susana Wesley.

 

En finalitzar, l’autor va expressar que “tal com vaig dir a l’inici d’aquesta presentació, la meva intenció no era estalviar-vos l’esforç de llegir el llibre sinó mostrar que, si en un segle tan canviant com el XVIII a Anglaterra va ser possible el despertar espiritual, en un segle tan canviant com es presenta el XXI és igualment possible i necessari aquest mateix despertar espiritual del gran avivament metodista”.

 

L’acte va acabar amb la signatura de llibres per part de l’autor.

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats