MÚSICA I RECEPTES A LA RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL

 

En apropar-nos a les dates nadalenques ja és tradicional l’arribada del calendari de la Residència Infantil Emmanuel. Cada any, el patronat d’aquesta entitat edita un calendari amb bones receptes per a animar-nos a cuinar i col·laborar en el projecte de la “Resi”. Tots els fonts recaptats amb la venda d’aquests calendaris es destina a finançar el treball d’atenció a nens amb diferents problemàtiques familiars.

 

En l’actualitat la Residència acull 11 nens, de diferents edats, cultures i països, que reben una atenció especial en totes les àrees de desenvolupament del menor. Per a fer-ho, es compta amb un equip educatiu format per Mariona Cardona, Carmen Collía i Álex Sánchez.

 

Aquest any, a més, els calendaris arriben acompanyats d’una altra novetat: “Cantem i Riem”, versió catalana del CD “Canta y Rie” editat l’any 2007. Aquest nou CD inclou les mateixes cançons que l’anterior, ara traduïdes al català.

 

Les cançons expressen l’abecé de l’evangeli amb melodies alegres i atractives. Hi han participat: Francesca Patiño, Mingo Fuillerat, Anna Cano, Éisac, Sarai, Joan Marc Mirón, Samuel Palacios i altres, junt amb el dissenyador gràfic Jonatan Mira.

 

El preu del CD és de 12 euros, que seran destinats íntegrament al projecte de la Nova Llar Emmanuel.

 

Més informació i comandes, info@resi-rie.org o 93 372 20 54..

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats