MARCOS ZAPATA A CORNELLÀ

 

Marcos Zapata

Marcos Zapata

Les Esglésies Evangèliques del Baix Llobregat han programat una conferència sobre la “Pastoral de l’Homosexual” aquest divendres, a les 20 hores, a l’Església Evangèlica del carrer Filipines, 7 – Cornellà. Amb el subtítol d’ “Intervenció en Crisis d’Identitat”, Marcos Zapata abordarà aquest tema en una presentació adreçada exclusivament a pastors i líders.

 

El conferenciant és mestre i pastor des de fa 20 anys de la Iglesia Buenas Noticias de Lugo. Expert en intervenció familiar per la Universidad de la Coruña i en bioètica, Marcos Zapata és promotor del FOROHX i membre de l’equip d’Operación Bernabé. Està casat i té dos fills.

 

Per a assistir és imprescindible confirmar prèviament l’assistència enviant un correu electrònic a: conferencia@centrobetania.org

 

Més informació, Rubén Miyar (638 106 285) o Fernando Lovero (630 353 577).

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats