L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA BAPTISTA BONA NOVA CELEBRA EL SEU 125è ANIVERSARI

 

L’Església Evangèlica Baptista “Bona Nova” celebra el 125è aniversari de la seva fundació. Una celebració per a la qual ha programat algunes activitats especials que van iniciar-se ahir, a les 8 del vespre, amb un culte de pregària especial per aquests 125 anys d’història.

Demà, també a la mateixa hora, hi haurà una activitat especialment adreçada als més joves amb la participació del grup sud-africà ITHEMBA que, per mitjà de les seves cançons i danses, compartiran un missatge d’esperança per al futur que neix de les experiències viscudes al seu país.

 

Dissabte, dia 8, a les 6 de la tarda, està previst l’Acte de celebració del 125è aniversari. Una activitat oberta a la participació de totes les esglésies, en el que hi tindrà una intervenció destacada el Cor Gospel.cat i on seran presents representants de diverses entitats i famílies denominacionals.

 

Finalment, i ja en clau interna, diumenge a les 11 del matí hi haurà un Culte d’Acció de Gràcies, seguit d’un dinar de germanor.

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats