JORNADA SOBRE IMMIGRACIÓ I DONA

 

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya està preparant la V Trobada de Pastors i líders que, en aquesta ocasió porta el subtítol de Jornada sobre Immigració i Dona. El lema proposat és “L’església, factor d’integració de les dones migrants”.

 

Està prevista la configuració d’un panel de reflexió, format per Astrid Domènech, Sara Martínez i Elicet Cruz, que abordarà els següents temes:

  • Amenaces que ha d’enfrontar la dona
  • L’església com a experiència integradora
  • Integració professional i personal a la societat i l’església 

Tot seguit, s’obrirà un temps de col·loqui en que els assistents podran manifestar les seves opinions i plantejar preguntes i/o suggeriments a les tres ponents. Es pretén que d’aquest diàleg sorgeixi un mutu enriquiment en aquest aspecte tan important per a la nostra convivència.

 

Al llarg del programa està previst, també, dedicar un temps a la fraternitat i a la degustació de diversos dolços, amb receptes de diferents països, preparats pels assistents a la trobada.

 

El lloc de celebració serà l’Església Evangèlica “Jesús, Pan de Vida” (Sant Germà, 9 – Barcelona), el 13 de desembre, a 2/4 d’11 del matí.

 

La inscripció a la jornada és gratuïta i es pot fer trucant al telèfon de l’Oficina Tècnica (93.424.10.20) o bé per correu electrònic (ceic@consellevangelic.cat).

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats