I TROBADA DE VOLUNTARIS DE PASTORAL HOSPITALÀRIA

 

Tot és a punt per a la I Trobada de Voluntaris de la Pastoral Hospitalària Protestant (PHP), que se celebrarà demà, a les 10 del matí, en les instal·lacions de l’IBSTE (Ramal de la Raconada, 5 – Castelldefels).

 

Es tracta d’una convocatòria adreçada, principalment, a tots els qui han fet el Curs d’Agents Socials Hospitalaris, impartit pel Centre d’Estudis Joan Vallès, i volen participar en aquest tasques de voluntariat als Centres Sanitaris.

 

El responsable d’organitzar aquesta activitat és Carlos Moya, coordinador del ministeri, qui presentarà les principals línies d’actuació de la PHP i algunes novetats relacionades amb la dinàmica de treball.

 

Més informació i inscripcions, 93.424.10.20 o php@consellevangelic.cat

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats