ESPERANÇA ALS CENTRES PENITENCIARIS

 

Ithemba és el nom d’una formació musical, vinguda de Sudàfrica que l’11 d’octubre, per tercer any consecutiu, va visitar el Centre Penitenciari de Joves – Brians. El seu nom significa, en zulú, esperança; i aquest va ser el missatge que amb els seus cants i danses van transmetre als interns que omplien la sala d’actes del Centre.

 

En tota,l més de 100 interns, acompanyats per alguns funcionaris, van escoltar de boca dels membres del grup que, malgrat les dificultats, sempre existeix una sortida i, per sobre de tot, l’esperança d’una vida millor en Crist.

 

Com ja hem mencionat, aquesta era la tercera visita al Centre d’aquest grup. D’aquí que molts dels funcionaris fossin els primers en anar a trobar els interns d’origen Africà per a convidar-los a assistir, sabedors de l’impacte positiu que l’espectacle podia tenir a les seves vides.

 

En finalitzar el concert, els interns van tenir oportunitat de parlar amb els integrants del grup i aprofundir més en el concepte d’esperança que, de manera molt nova, havia estat presentat.

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats