CONGRÉS: LES RELIGIONS A EUROPA DAVANT DEL SEGLE XXI

 

El Grup de Treball Estable de Religions (GTER), del qual el Consell Evangèlic de Catalunya n’és membre, organitza, del 10 al 12 de desembre el Congrés sobre “Les religions a Europa davant el segle XXI”.

 

En motiu de la celebració de la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat i l’Any Europeu del Diàleg Intercultural, a més del 50è aniversari de la fundació de la Unió Europea, el GTER organitza un congrés interreligiós per tal de crear un espai de debat sobre el futur de les religions en l’Europa del nou mil·lenni.

 

Entre els temes a debatre, destaquem la conferència inaugural, a càrrec de Sénen Florensa, director general de l’Institut Europeu de la Mediterrània, qui parlarà sobre “Barcelona, ciutat i religions a la Mediterrània”. També s’analitzaran diferents models de diàleg interreligiós, entre ells el del GTER, que el promou basat en la pedagogia de l’acció.

 

Per a inscriure’s al congrés o sol·licitar més informació, cal adreçar-se a l’Oficina Tècnica del CEC (93.424.10.20 o cec@consellevangelic.cat).

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats