CONFERÈNCIES DE LES ASSEMBLEES DE GERMANS

 

La Coordinadora d’Assemblees de Germans de Catalunya organitza, del 20 al 23 de novembre, les seves conferències anuals sota el lema “La missió de l’església en un món inestable”.

 

Els conferenciants convidats seran:

  • François-Jean Martin. Professor agregat de Ciències Naturals. Doctor i catedràtic en Ecologia. Pastor en una Assemblea de Germans a Alsàcia. Membre de la Comissió de Serveis de Referència de les Assemblees de Germans de França. Teòleg i professor a diferents instituts bíblics.
  • Eduardo Delás. Llicenciat en Teologia Sistemàtica i Ciències Bíbliques. Va ser professor d’IBSTE (1999-2005) i ha exercit tasques pastorals en esglésies de València. Escriptor i col·laborador en diferents publicacions evangèliques. 

Aprofitant la visita del germà Martin, hi haurà una trobada especial per a ancians, obrers i líders de joves el dissabte a 2/4 de 10, a l’Església Evangèlica del carrer Mascaró, 54. El tema serà “La missió, perspectiva i pràctica des de les Assemblees de França”.

 

La resta de les conferències tindran lloc a l’Església Evangèlica del carrer Verdi amb un programa que inclourà els períodes de lloança, la pregària i la comunió:

  • Dijous 20 – 8 del vespre: Reunió unida de pregària.
  • Divendres 21 – 8 del vespre: “La missió, una tasca de tots”, a càrrec de François-Jean Martin.
  • Dissabte 22 – 7 de la tarda: “La dimensió cristològica i eclesiològica de la missió”, a càrrec d’Eduardo Delás.
  • Diumenge 23 – 6 de la tarda: “Una proclamació a l’alçada dels temps”, a càrrec d’Eduardo Delás. 

Totes les conferències són obertes a la participació de tots en un intent de reflexionar junts en la importància i transcendència de la missió de l’Església avui.

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats