AGENDA DEL CONSELL

   

Dues dates destaquen en l’agenda del Consell Evangèlic de Catalunya pel mes de novembre:

 

D’una part, la reunió del Secretariat, celebrada el passat dimecres a la tarda. Una reunió que va servir de preparació per a la propera assemblea. En ella es va presentar el pressupost per al proper any. A més, es va fer un repàs a la marxa de les àrees i departaments del CEC, així com a la programació de properes activitats.

 

Un dels temes que va centrar bona part de la trobada va ser el de les valoracions tant de la recent compareixença parlamentària, en relació al projecte de llei de locals de culte o de reunió amb fins religiosos, com del Culte de la Reforma que, per primera vegada, va ser retransmès en directe per Televisió de Catalunya el passat 25 d’octubre.

 

La segona data a destacar en l’agenda és la propera assemblea, a celebrar el 29 de novembre, a les 11 del matí. Entre els temes a incloure en l’ordre del dia està l’aprovació del pressupost pel 2009 i Pla de Treball 2009-2011.

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats