50 ANYS DE L’ESGLÉSIA A TORRASSA

 

L’Església Evangèlica Baptista a La Torrassa (Hospitalet) celebra el 50è aniversari del seu temple. Per commemorar aquesta data, han organitzat un seguit d’activitats especials al llarg del mes de novembre.

 

El proper diumenge, 9 de novembre, a les 18 hores, hi haurà un Culte especial d’Acció de Gràcies i celebració del 50è Aniversari, amb la presència de representants de la FEREDE, el CEC i altres entitats i famílies denominacionals.

 

El dia 10 s’inaugurarà l’exposició “Bíblia i Cultura” al Centre Cultural Collblanc-La Torrassa que, al llarg de 6 dies presentarà conferències-coloqui, taules rodones i altres activitats culturals. A destacar el concert de la Coral ICTUS el dissabte, a les 12 del migdia.

 

Finalment, com a cloenda de la celebració, el diumenge 16, a les 18 hores, tindrà lloc el Culte d’Ordenació al Ministeri Pastoral del germà Pedro Pérez, pastor auxiliar de la congregació al llarg de 18 anys. En el mateix culte es reconeixerà Miguel García com a “pastor emèrit” de la congregació, després de 50 anys de ministeri pastoral a l’església.

 

Més informació, www.iglesiatorrassa.com.

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats