RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE D’UN CULTE

a punt pel culte
de la
reforma

 

Tot ja és a punt per a la retransmissió, en directe, del Culte en motiu del Dia de la Reforma. Per primera vegada, la Televisió Pública catalana emetrà un culte evangèlic, després de més de 25 anys de continuades sol·licituds als responsables de la corporació.

Des del 1991 s’emet el programa “Néixer de Nou” que, en tots aquests anys, ha estat un aparador de la realitat del Protestantisme a Catalunya i a fora. La retransmissió de demà suposa una oportunitat immillorable de fer un pas més i donar a conèixer els continguts i la litúrgia que ens és pròpia.

Volem, doncs, convidar tothom a connectar amb el Canal 33, demà, a les 11 del matí i compartir aquest aconteixement.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats