VOLS ESTUDIAR? T’AJUDEM

  CEC – 16/10/08 

Continua oberta la convocatòria d’ajuts per al foment dels estudis bíblics i teològics que promou el Consell Evangèlic de Catalunya, i ja són diverses les persones que s’han posat en contacte amb l’Oficina Tècnica del CEC a fi de presentar les seves sol·licituds.

 

Aquesta convocatòria s’adreça a totes aquelles persones pertanyents a entitats membres del CEC i que realitzin els seus estudis en centres reconeguts con a tal per aquest Consell.

 

L’objectiu és afavorir la incorporació a la formació d’un més gran nombre d’alumnes, recolzant, al mateix temps, la tasca docent que els centres de formació existents a Catalunya realitzen.

 

Les ajudes establertes són per un import màxim de 300 euros per alumne, que s’adjudicaran seguint els següents criteris:

         > Llibres, en un màxim de 100 euros

         > Matrícula, en un màxim de 200 euros

 

A la plana web del CEC es poden consultar les bases de la convocatòria (http://www.consellevangelic.cat/convocatoria_estudis.htm), així com la documentació a remetre en el moment de la sol·licitud. No obstant, per a més informació es pot contactar directament amb l’Oficina Tècnica del CEC (93.424.10.20 o cec@consellevangelic.cat).

 

El termini de presentació finalitza el 30 d’octubre.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats