PROJECTE NOVA LLAR RIE

  CEC – 16/10/08 

La Residència Infantil Emmanuel ha emès un comunicat informant del seu projecte per a la creació d’una nova llar, per poder continuar i ampliar la seva acollida de nens i jovenets com a llar cristià evangèlic.

 

Creada l’any 1969 per la Unión de Mujeres Evangélicas (UDME), la Residència segueix ajudant integralment als nens, gràcies al treball del seu equip multidisciplinar i la col·laborador dels seus voluntaris.

 

A fi d’afrontar aquest nou repte, s’ha creat un grup de suport format per especialistes en temes arquitectònics, econòmics, legals i educatius, que està treballant a fi que la llar disposi, en el menor temps possible, d’un nou edifici que supleixi les necessitats d’ampliació i millora de les instal·lacions actuals.

 

Un projecte així necessita un suport econòmic important. Per aquest motiu, la Residència convida tothom a participar. Els donatius poden es poden ingressar en el següent número de compte:

 

TITULAR. Residencia Infantil Emmanuel

COMPTE. Caixa Catalunya – 2013.0217.87.0200003088

(indicar “Pro Nuevo Hogar”)

 

Una altra possibilitat és adquirir el CD “Canta y Ríe”, en el que han participat Marcos Vidal, Francesca Patiño, Sylvia Santoro, Anna Cano i molts altres. Tots els beneficis de la venda es destinen al projecte de la nova llar.

 

Més informació, 93.372.20.54 o info@resi-rie.org

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats