NOTÍCIES DE L’ESGLÉSIA METODISTA

 Mitjançant el seu butlletí, Conexión Metodista de España, l’Església Evangèlica Metodista d’Espanya informa de la seva programació d’activitats pel curs 2008-2009 i altres informacions de les seves comunitats. 

El Consell Executiu, en la seva trobada del 7 d’octubre, va acordar la celebració de la III Trobada Anual de Comunitats el proper 30 de novembre. Després de la celebració, el 8 de febrer, del III Aniversari de la seva Autonomia, organitzarà la IV Conferència Anual a Sant Cugat, el 14 de març. Finalment, el 12 d’abril, celebrarà el Culte de Resurrecció.

 

D’altra banda, s’ha presentat el manual “Libro del Catecumenado” que conté les eines bàsiques de les que es dota a tota persona que vol viure la seva fe en el sí de l’Església Metodista. A més del Manual, es proporcionen una bateria de recursos addicionals.

 

Tot aquest material ha estat editat per “Cuadernos de Iglesia”, dins la col·lecció “Documentos”.

 

 

CEC – 06/10/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats