LLOANÇA EN 7 LLENGÜES DIFERENTS

  CEC – 16/10/08

Dissabte a la tarda el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) va celebrar la seva II Trobada de Lloança. En aquesta ocasió, l’espai escollit va ser l’Església CECMAVI de Barcelona.

 

A les 5 de la tarda s’iniciava un culte en que la lloança va prendre gran protagonisme i on els prop de 150 assistents, que representaven 17 nacionalitats, van poder escoltar i acompanyar càntics en 7 llengües diferents.

 

La jornada, per tant, va assolir un dels seus principals objectius:ser un espai de trobada entre germans de diverses nacionalitats que, més enllà de les diferències culturals i d’idioma, es van centrar en la lloança i la pregària en favor de l’extensió de l’Evangeli a Catalunya.

 

Els assistents van participar de manera entusiasta en un temps de lloança i pregària que va estar acompanyat de la participació de grups musicals de diferents nacionalitats. La reflexió bíblica va estar a càrrec del pastor Miguel Juez, responsable del CEIC.

 

Al llarg de tot l’any, el CEIC organitza i coordina diverses activitats a fi de consolidar la presència de les esglésies estrangeres i la seva relació amb les comunitats autòctones i afavorir la integració dels nouvinguts a les nostres esglésies.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats