EL 25, CONNECTA AMB EL 33

  CEC – 16/10/08 

Ens apropem al 25 d’octubre, dia en que, per primera vegada en la història, la televisió pública catalana retransmetrà, en directe, un culte evangèlic. Serà a les 11 del matí, des de l’Església Evangèlica Baptista Bona Nova de Barcelona.

 

El Consell Evangèlic de Catalunya és el responsable de l’organització d’aquest culte en commemoració del Dia de la Reforma del que, poc a poc, anem coneixent alguns detalls. Sabem que hi participarà el Cor Gospel.cat i que la centralitat del culte estarà en la Paraula de Déu, que serà exposada al voltant dels tres eixos de la Reforma Protestant: Només l’Escriptura, Només la Fe i Només la Gràcia.

 

També sabem que està prevista la presència de convidats especials, representant l’Administració pública i les famílies denominacionals.

 

Davant d’aquesta oportunitat que se’ns presenta, el CEC vol convidar tothom a participar. Podem fer-ho des de les pròpies llars connectant amb el Canal 33 i aprofitant la ocasió per a compartir la retransmissió amb amics i familiars i donar a conèixer, així, el que som i creiem.

 

També podem participar assistint al culte, tot i que, donada la limitació de l’aforament i les circumstàncies que acompanyen una retransmissió en directe, cal remarcar que l’accés al recinte serà exclusivament per a aquelles persones que disposin d’acreditació.

 

Per tant, bé sigui assistint al culte, bé sigui compartint la retransmissió amb familiars, amics i veïns, el dia 25 serà una bona oportunitat de testimoniatge arreu de casa nostra.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats