RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE D’UN CULTE

Assolint
noves fites

 

RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE, PEL CANAL 33, DEL CULTE EN MOTIU DEL DIA DE LA REFORMA.

Més de 25 anys sol·licitant la retransmissió d’un culte evangèlic per la televisió pública catalana i, finalment, el proper dissabte, 25 d’octubre a les 11 del matí, veurem realitzada aquesta fita històrica.

Una retransmissió d’aquestes característiques suposa la coordinació del treball de molts col·laboradors, davant i darrera les càmeres, que, en el cas del CEC, estaran encapçalades pels membres habituals de l’equip del programa Néixer de Nou.

Una oportunitat com aquesta hem de ser capaços d’aprofitar-la i participar. Ho podem fer, en primer lloc, pregant per tots els qui participaran i per aquells que veuran el programa des de les seves llars.

També podem col·laborar compartint la retransmissió amb els nostres veïns, familiars i amics. Sens dubte, aquesta serà una bona oportunitat per explicar el que som i creient; i donar a conèixer els continguts i la litúrgia pròpia de les esglésies evangèliques catalanes. Per tant, el 25, connecta el 33!

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats