REUNIÓ DEL SECRETARIAT DEL CEC

 

Dimecres a la tarda es reunia el Secretariat per a tractar aquelles qüestions relacionades amb la marxa dels Departaments i Àrees del CEC.

 

En aquesta ocasió, bona part de la trobada es va dedicar a informar sobre la compareixença, el 15 d’octubre, davant la Comissió Parlamentària corresponent en relació a la llei sobre els centres de culte o de reunió amb fins religiosos. Es van revisar els continguts a presentar, així com altres qüestions que se’n deriven, refermant la voluntat de promoure un arrenglerament dels partits amb la posició del CEC i el màxim consens en l’elaboració de la llei.

 

D’altra banda, es van atendre les sol·licituds d’ingrés al CEC, així com els avals a diverses esglésies que volen incorporar-se a la FEREDE.

 

Finalment, es va treballar en la preparació de l’ordre del dia de la reunió del Plenari, el proper 15 d’octubre, i de l’Assemblea General del CEC, que se celebrarà el darrer dissabte del mes de novembre.

 

CEC – 06/10/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats