PROPERA COMPAREIXENÇA PARLAMENTÀRIA DEL CEC

  CEC – 06/10/08

Tot i que en les darreres setmanes ha disminuït la proliferació de notícies sobre la qüestió, el cert és que la tramitació al Parlament de Catalunya de la Llei sobre els centres de culte o de reunió amb fins religiosos segueix el seu curs.

 

Dins aquest procés, i segons ja es va informar en el seu moment, el Consell Evangèlic de Catalunya va sol·licitar una compareixença davant la Comissió Parlamentària corresponent que permetés presentar la posició d’aquest Consell –i de la Comunitat Protestant- envers la nova llei promoguda per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat.

 

Finalment, el proper 15 d’octubre a les 13 hores es produirà aquesta compareixença en la qual el CEC estarà representat pel seu Secretari General, Guillem Correa, a qui acompanyarà Pau Simarro, en qualitat de jurista. A més, hi seran presents els membres del Plenari del CEC i una representació de la Comissió Permanent de la FEREDE.

 

Aquesta acció ha estat precedida pels contactes amb els representants dels partits polítics presents al Parlament, als qui s’ha demanat, entre altres qüestions, un arrenglerament amb la posició del CEC i un esforç per tal de consensuar una llei amb les Confessions, que sigui aprovada pel Parlament, amb una àmplia majoria parlamentària.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats