PRESENTAT L’INFORME SOBRE L’EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA

   

Dimarts al vespre es presentava l’informe sobre “Educació per a la Ciutadania i els Drets Humans”, assignatura dissenyada pel darrer curs de l’educació primària i tota la secundària.

 

Aquest informe ha estat elaborat a partir de l’estudi realitzat per un equip d’experts en el camp de la docència, per una banda, i per l’altra, en el camp de la pastoral i de la teologia, amb l’objectiu de donar informació no només referida als continguts des del punt de vista pedagògic, sinó també des del punt de vista teològic.

 

Amb una assistència al voltant de les setanta persones, que incloïa representants de diversos partits polítics, l’acte va ser presidit pel Secretari General del CEC, Guillem Correa, qui va explicar el motiu de l’estudi i va presentar cadascun dels ponents:

 

  • Raquel Pérez. Diplomada en Magisteri de Primària i Psicopedagogia. Mestre de Primària i Cap d’Estudis d’una escola pública. Membre de l’Església Metropolitana ‘Betània’, de Barcelona.
  • Elisabet Ramon. Diplomada en Magisteri i Postgrau en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Tutora i Logopeda en diversos cicles educatius a l’Escola Horitzó de Barcelona, des de 1975. Membre de l’Església Metodista Bethel, de Barcelona.
  • Jaime Fasold. Batxiller en Educació Cristiana pel Collumbia Bible College (EUA) i Llicenciat en Nou Testament pel Trinity Evangelical Divinity School (EUA). Ha estat director de l’Institut Bíblic i Seminari Teològic d’Espanya (1976-2005), del que continua sent professor. Escriptor i conferenciant.
  • Lluís Playá. Diplomat en Teologia pel Seminario Teológico – UEBE, del que va ser-ne el director en el període 1991-99. President de la Unió Evangèlica Baptista Espanyola (1986-1989), ha desenvolupat tasques pastorals a les Esglésies Baptistes de Barceloneta, Cornellà, Cerdanyola i Cartagena. Membre de l’Església Evangèlica Baptista “Castellarnau”, de Sabadell. 

A continuació, els membres de l’equip de treball van presentar les seves reflexions sobre els texts analitzats, destacant la laïcitat dels continguts i la responsabilitat de la família i l’església com a espais per a la transmissió de valors cristians als més petits.

 

Tot seguit, el Secretari General del CEC va cloure l’acte amb la lectura de la proposta de conclusions.

 

Europa Press es va fer ressò de la notícia. Consultar el text.

 

CEC – 06/10/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats