L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA DE CATALUNYA I ELS MÉS PETITS

  CEC – 06/10/08

L’Església Evangèlica de Catalunya (IEE-EEC) ha endegat un nou projecte de treball, des del seu Departament d’Escoles Dominicals (ED), segons informa al seu web. La preocupació per la manca de materials que s’adaptin a la teologia i eclesiologia de l’EEC els ha portat a proposar la creació d’un nou material catequètic, per a mestres i alumnes de les ED.

 

El 18 d’octubre està convocada una primera trobada amb tots els mestres de les ED amb l’objectiu de conèixer els materials existents, les expectatives per a nous recursos i la possibilitat d’accedir a subvencions per a aquests materials.

 

Més tard, es convocarà un seminari formatiu pels mestres, a càrrec de Gerson Amat, candidat al ministeri pastoral i expert en catequesi.

 

Més informació, www.esglesiaevangelicadecatalunya.cat.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats