II TROBADA DE LLOANÇA DEL CEIC

 

El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) ha convocat la II Trobada d’Adoració i Lloança, prevista per l’11 d’octubre a les 17 hores.

 

En l’anterior edició, aquesta trobada va convocar més de 300 persones, moltes d’elles pertanyents a Esglésies Ètniques de la ciutat de Barcelona, i en la qual també hi van ser presents representants de les Esglésies Autòctones catalanes.

 

Un dels principals motius per a convocar aquest culte és el desig del CEIC de crear espais de trobada que permetin conèixer millor la realitat de les esglésies d’altres països, compartint la lloança i la pregària. Una realitat que ara ens és propera per la nombrosa presència de germans i germanes vinguts d’altres indrets. Per aquest motiu, es vol aprofitar l’encontre per a convidar a la reflexió sobre el paper dels immigrants com agents de benedicció a les esglésies i ciutats d’acolliment.

 

La trobada se celebrarà a l’Església Evangèlica del carrer Maria Victòria, 11 de Barcelona.

 

Més informació, ceic@consellevangelic.cat o 93.424.10.20.

 

CEC – 06/10/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats