EL CEC A LA V TROBADA DE REPRESENTANTS DE RELIGIONS A CATALUNYA

  CEC – 06/10/08 

El Consell Evangèlic de Catalunya participarà en la V Trobada de Representants de Religions a Catalunya que organitza el GTER (Grup de Treball Estable de Religions) el proper 17 d’octubre a Barcelona.

 

En aquesta cinquena edició, la jornada analitzarà la necessitat o no d’un canvi en la llei de Llibertat Religiosa; un fet que en les darreres setmanes ha pres un major protagonisme, després de les informacions que suggerien la seva possible reforma i transformació en llei de Llibertat de Consciència.

 

Per tal d’analitzar la llei existent, i la seva modificació, així com aprofundir jurídicament en les implicacions i consolidar una opinió pròpia, s’ha convidat tres experts en la matèria que aportaran les seves visions:

 

  • Jaime Rossell, Degà de la facultat de Dret de la Universidad de Extremadura.
  • María del Mar Leal, Professora de la facultat de Dret Eclesiàstic de la Universidad de Sevilla.
  • Àlex Seglers, Professor de la facultat de Dret Eclesiàstic de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Està previst que el programa inclogui un temps d’exposició, així com una taula rodona oberta a la participació de tots els assistents.

 

Les persones interessades en participar poden contactar amb l’Oficina Tècnica del CEC per a rebre més informació (cec@consellevangelic.cat o 93.424.10.20).

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats