EL 25, CONNECTA AMB EL 33

  CEC – 06/10/08 

Queden poques setmanes per a un fet força rellevant en la nostra història: la retransmissió en directe, per la televisió pública catalana, d’un culte evangèlic. Serà el proper 25 d’octubre, a les 11 del matí, pel Canal 33, en motiu de la celebració del Dia de la Reforma.

Aquesta és una vella aspiració del Consell Evangèlic de Catalunya, qui al llarg de més de 25 anys ha sol·licitat reiteradament la possibilitat d’accedir a la cadena pública per a donar a conèixer els continguts i la litúrgia pròpia de les esglésies evangèliques catalanes.

 

Quan finalment aquesta fita s’aconseguirà, el CEC vol convidar tothom a participar. Una possibilitat és fer-ho des de les pròpies llars connectant amb el Canal 33 i aprofitant la ocasió per a compartir la retransmissió amb amics i familiars i donar a conèixer, així, el que som i creiem.

 

L’altra invitació del CEC a totes les comunitats és a tenir aquesta fita com a motiu especial de pregària i promoure la visualització del programa com a recurs evangelístic.

 

Més informació i consultes, Oficina Tècnica del CEC (cec@consellevangelic.cat o 93.424.10.20).

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats