DIA DE LA PAU ALS CENTRES PENITENCIARIS

 

“On hi ha pau, hi ha amor”. Amb aquesta frase el Grup de Treball Estable de Religions (GTER) convidava els representants de les confessions religioses de llarga tradició a celebrar, un any més, el Dia Internacional de la Pau a diferents Centres Penitenciaris catalans.

 

El Consell Evangèlic de Catalunya hi va participar, a través del Ministeri Evangèlic a Presons, en una jornada que pretén apropar al món penitenciari un missatge que afavoreixi la cohesió i l’estímul personal i grupal en els centres.

 

Ortodoxes, jueus, musulmans, catòlics i protestants van estar presents en les activitats organitzades al Centre Penitenciari de Joves, el Centre Penitenciari d’Homes i el Centre Penitenciari Brians 2. Allà els interns van participar de forma activa en l’activitat, no només escoltant amb interès les reflexions, sinó també actuant en una senzilla obra de teatre, així com compartint obertament els seus pensaments i reflexions sobre el tema de la pau.

 

CEC – 06/10/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats