CONCERT SOLIDARI A LA LLAGOSTA

 

Cinc euros és el preu de l’entrada del Concert Solidari que l’Església Evangèlica de La Llagosta està preparant per demà dissabte, a les 20 hores, al Centre Cívic de la ciutat. Hi participarà el Cor Gospel de Girona.

 

L’objectiu del concert és recaptar fons pel Projecte Bolívia, iniciativa d’aquesta església que es materialitzarà amb un viatge a aquest país per a donar les primeres passes de la construcció d’un centre per a mares solteres.

 

La gran incidència d’aquesta problemàtica fa que moltes noies joves, embarassades, es trobin al carrer sense recursos. El programa del centre d’acollida inclouria l’allotjament d’aquestes noies, així com la possibilitat d’accedir a formació i ajuts per a atendre els seus fills, facilitant la seva reinserció a la societat.

 

Sens dubte, un gran projecte que necessita la participació de tots. El primer pas, demà a La Llagosta.

 

CEC – 25/07/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats