QUÈ ENSENYA L’EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA?

 “Educació per a la Ciutadania i els Drets Humans” és la nova assignatura dissenyada pel darrer cicle de l’Educació Primària i tota la Secundària. El seu contingut ha estat font de controvèrsia que s’ha concretat en centenars de declaracions en favor i en contra, protestes i altres reaccions.

 

Davant de la preocupació generada entre els pares i mares dels alumnes, el Consell Evangèlic de Catalunya va nomenar un equip de treball que analitzés, des del punt de vista pedagògic i teològic/doctrinal, els materials didàctics preparats per a impartir aquesta assignatura.

 

El proper 30 de setembre, a 2/4 de vuit del vespre, es presentarà a la Sala Golferichs de Barcelona (Gran Via, 491) el resultat del seu treball en un informe que inclourà, a més, una proposta de conclusions, redactat i aprovat pel Secretariat del CEC.

 

Pel seu contingut, aquest acte està principalment adreçat a pastors, responsables i mestres d’Escoles del Diumenge, mestres de l’ERE, pares i docents.

 

Donada la limitació de l’aforament de la sala, es prega confirmar l’assistència trucant al 93.424.10.20 o per correu electrònic (cec@consellevangelic.cat).

 

< Consultar el póster promocional >

 

CEC – 19/09/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats