CRIDA EN FAVOR DELS DAMNIFICATS A CUBA

 

Diaconia Catalana dóna suport al comunicat difós per la PESE (Plataforma Evangélica para Situaciones de Emergencia) en el qual se sol·licita ajuda solidària pels afectats a Cuba, després del pas dels ciclons Gustav, Hanna i Ike.

 

En tant sols 9 dies, aquests tres ciclons han provocat grans destrosses, pèrdues materials i, fins i tot, la mort de quatre persones. 13 de les 14 províncies cubanes van ser posades en fase d’alerta o d’alarma ciclònica.

 

Es calcula que el pas del primer cicló –Gustav- va provocar danys en 140.000 edificis, 90.000 dels quals eren vivendes. D’altra banda, quasi bé dos milions de persones van haver de ser evacuades de l’illa, com a mesura de protecció.

 

Per tot això, es fa una crida urgent a col·laborar amb donatius que seran canalitzats per mitjà d’entitats evangèliques que estan treballant en la zona.

 

El compte de donatius és:

Titular: Diaconía

Número de compte: 2100.4750.52.0200044907

 

 CEC – 19/09/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats