AGUAVIVA TANCA LES SEVES PORTES

 

El temps ha passat ràpidament i, tres mesos després de la seva inauguració, el pavelló AguaViva ha tancat les portes, coincidint amb la cloenda de l’Expo Zaragoza 2008.

 

Ha estat la culminació d’un gran esforç que, coordinat pel Consejo Evangélico de Aragón, han realitzat les esglésies de la ciutat, amb la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris vinguts de diversos indrets.

 

Al llarg de les darreres setmanes –mesos- ens hem fet ressò de l’avenç del projecte, de les activitats especials organitzades al voltant de l’Expo (paper destacat mereix l’extraordinari concert gospel del dia 5 de juliol), del nombre de voluntaris implicats…

 

Ara volem destacar que la presència evangèlica a l’Expo ha estat notable per la qualitat de la proposta i pel ressò obtingut entre els visitants. En total, més de tres-centes mil persones han visitat el pavelló evangèlic i molts d’ells –en concret, 237.561- han vist l’audiovisual “Espejismos”.

 

I sense deixar-nos enlluernar per les xifres, desitgem reconèixer que aquests números no serien possibles sense la participació d’un gran nombre d’homes i dones compromesos amb el testimoniatge evangèlic.

 

Ara és moment de reflexionar i recollir el fruit de la tasca realitzada.

 

CEC – 19/09/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats