A UN MES DEL DIA DE LA REFORMA

   

Cada vegada som més a prop del dia en que, per primera vegada, la televisió pública catalana emetrà en directe un culte evangèlic. Serà el 25 d’octubre, a les 11 del matí, en motiu de la celebració del Dia de la Reforma.

 

La presència a la televisió fa possible l’accés a milers de llars catalanes que podran, d’aquesta manera, conèixer els continguts i la litúrgia pròpia de les esglésies evangèliques catalanes.

 

A més, es tracta d’una immillorable oportunitat de donar a conèixer el que som i creiem, atès que al llarg del culte es farà referència als principis que, fruit de la Reforma Protestant del segle XVI, ens identifiquen  com a creients evangèlics.

 

Una retransmissió d’aquestes característiques suposa la coordinació del treball de moltes persones, davant i darrera les càmeres, a més de l’atenció a nombrosos detalls tècnics i logístics.

 

Una de les dificultats plantejades és la limitació en l’aforament de l’espai des del qual es retransmetrà el culte. Per tant, bé sigui assistint al culte, bé sigui compartint la retransmissió amb familiars, amics i veïns, el dia 25 serà una bona oportunitat de testimoniatge arreu de casa nostra.

 

CEC – 19/09/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats