ACTIVITATS AL SETEMBRE

 

Finalitzen els dies d’estiu i, amb l’inici del nou curs, arriben també les noves activitats que el Consell Evangèlic de Catalunya està preparant per a aquest mes de setembre.

 

JORNADA ‘IMMIGRACIÓ I DONA A CATALUNYA’

Organitzada pel Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya, aquesta jornada està especialment dirigida a les dones de les comunitats evangèliques catalanes. L’objectiu principal és fomentar la integració de les dones immigrants a l’església i a la comunitat.

La jornada tindrà lloc el proper 27 de setembre a les 17 hores a l’Església Aliança Cristiana i Missionera (Vilamarí, 76 – Barcelona).

 

PRESENTACIÓ INFORME SOBRE ‘EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA’

Donat l’ampli ressò mediàtic i les nombroses consultes generades en relació amb aquesta assignatura, el Consell Evangèlic de Catalunya va nomenar un equip de treball que n’analitzés els continguts des del punt de vista pedagògic i doctrinal.

El proper 30 de setembre, a 2/4 de vuit del vespre, es presentarà l’informe elaborat per l’equip, així com una proposta de conclusions per a ser estudiades. Serà a la Sala Golferichs (Gran Via, 491 – Barcelona).

Per a totes dues activitats, es prega confirmar l’assistència
contactant amb l’Oficina Tècnica del CEC (93.424.10.20 o
cec@consellevangelic.cat).

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats