INFORME SOBRE “L’EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA”

Com ja anunciàvem, el Consell Evangèlic de Catalunya organitza la presentació de l’informe sobre l’assignatura d’ “Educació per a la Ciutadania i els Drets Humans”, dissenyada pel darrer cicle de l’Educació Primària i tota la Secundària. 

L’acte tindrà lloc a la Sala Golferichs de Barcelona (Gran Via, 491), el proper 30 de setembre, a 2/4 de vuit del vespre.

 

El Consell Evangèlic de Catalunya va prendre la iniciativa de crear un equip de treball que analitzés, des del punt de vista pedagògic i teològic/doctrinal, els continguts de l’assignatura.

 

El resultat del seu treball serà presentat en un acte adreçat, principalment, a pastors, responsables i mestres d’Escoles Dominicals, mestres de l’ERE, pares i docents.

 

L’informe inclourà, a més, una proposta de conclusions, redactat i aprovat pel Secretariat del CEC, fruit del treball de l’equip d’experts consultat.

 

Des de bon principi, els continguts d’aquesta assignatura –i altres aspectes- han fet córrer rius de tinta en els mitjans de comunicació. Centenars de declaracions en favor i en contra, protestes, diferents iniciatives i altres reaccions han fet de l’Educació per a la Ciutadania una font de preocupació per molts dels pares dels alumnes que l’hauran de cursar en properes dates.

 

Per aquest motiu, l’acte de presentació es convoca amb la voluntat d’aportar, des de la reflexió i l’anàlisi, elements de judici i valoració.

 

CEC – 05/09/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats