CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER A ESTUDIS BÍBLICS I TEOLÒGICS

   

El Consell Evangèlic de Catalunya promou una convocatòria d’ajuts per al foment dels estudis bíblics i teològics amb la intenció d’afavorir la incorporació a formació d’un més gran nombre d’alumnes, especialment joves.

 

La convocatòria està adreçada exclusivament als alumnes que cursen els seus estudis en algun dels centres de formació catalans, en un intent de recolzar la destacada tasca docent que aquestes escoles  realitzen.

 

Podran accedir a aquests ajuts les persones pertanyents a entitats membres del CEC i que realitzin els seus estudis en centres reconeguts con a tal per aquest Consell.

 

A la plana web del CEC es poden consultar les bases de la convocatòria (http://www.consellevangelic.cat/convocatoria_estudis.htm), així com la documentació a remetre en el moment de la sol·licitud. No obstant, per a més informació es pot contactar directament amb l’oficina tècnica del CEC (93.424.10.20 o cec@consellevangelic.cat).

 

CEC – 05/09/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats