NOVES MODALITATS D’ESTUDI A IBSTE

   

IBSTE ha presentat les seves noves modalitats d’estudi pensades especialment per a aquelles persones que desitgen accedir a la formació teològica però no disposen de massa temps per a fer-ho.

 

L’Institut ha dissenyat quatre propostes diferents:

  • INTENSIVES. Aquestes assignatures s’impartiran en blocs de 7 a 10 dies continuats, en sessions de 5 hores diàries (de 8 a 14 hores), reservant les tardes pels treballs d’investigació i altres tasques.
  • TARDES. En aquest cas, al llarg d’un trimestre s’impartirà l’assignatura a raó de 3 hores lectives, una tarda a la setmana (dimarts o dijous). En aquest cas és possible matricular-se per dues assignatures per trimestre.
  • DISSABTES. Les sessions de formació seran de 4 hores (de 10 a 14 hores) en cicles de 7 dissabtes.
  • SEMINARIS. Es tracta de formacions especials sobre temàtiques d’interès. En aquest cas, es determinarà l’horari (matí o tot el dia) per a cada proposta que serà impartida en dissabte.

 

El cost de cada assignatura és de 150 euros que inclouen la matrícula i la quota acadèmica. Si es vol residir a les dependències d’IBSTE, cal afegir un cost de 30 euros diaris per la pensió completa i l’accés a Internet.

 

Més informació i sol·licituds, info@ibste.org o 93.665.56.90.

 

CEC – 25/07/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats