JORNADA IMMIGRACIÓ I DONA

 

El dia 27 de setembre, a les 5 de la tarda, l’Església Aliança Cristiana i Missionera acollirà la Jornada “Immigració i Dona” que organitza el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya, depenent de l’Àrea Social del CEC.

 

Aquesta jornada s’emmarca en les activitats que regularment organitza el Comitè amb la voluntat d’afavorir la integració a casa nostra dels nouvinguts. En aquesta ocasió, però, ha volgut donar un pas més i centrar la reflexió en la problemàtica que la dona immigrant ha d’afrontar en aquest procés d’integració.

 

El lema de la jornada, dissenyada en format panel, és “L’església i la seva missió integradora”. Quatre ponents aprofundiran en aquesta qüestió, seguint els següents enunciats:

  • Amenaces que enfronten les dones.
  • El respecte com a element indispensable per a la vida familiar.
  • La integració personal i professional al si de la societat i l’església.
  • L’església com a experiència integradora.

 

Està previst, a més, un temps de col·loqui en el qual els assistents podran plantejar preguntes i fer les seves aportacions.

 

L’activitat és oberta a tothom i es prega confirmar-ne l’assistència, abans del 19 de setembre, trucant al CEC (93.424.10.20) o per correu electrònic (ceic@consellevangelic.cat).

 

CEC – 25/07/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats