INFORME SOBRE “L’EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA”

   

El Consell Evangèlic de Catalunya organitza, el proper 30 de setembre, la presentació de l’informe sobre l’assignatura d’ “Educació per a la Ciutadania i els Drets Humans”, dissenyada pel darrer cicle de l’Educació Primària i tota la Secundària.

 

Des de bon principi, els continguts d’aquesta assignatura –i altres aspectes- han fet córrer rius de tinta en els mitjans de comunicació. Centenars de declaracions en favor i en contra, protestes, diferents iniciatives i altres reaccions han fet de l’Educació per a la Ciutadania una font de preocupació per molts dels pares dels alumnes que l’hauran de cursar en properes dates.

 

Com ja vam informar, el Consell Evangèlic de Catalunya va prendre la iniciativa de crear un equip de treball que analitzés, des del punt de vista pedagògic i teològic/doctrinal, els continguts de l’assignatura.

 

El resultat del seu treball serà presentat el proper mes de setembre, a Barcelona, en un acte adreçat, principalment, a pastors, responsables i mestres d’Escoles Dominicals, pares i docents.

 

En properes setmanes s’aniran coneixent més detalls d’aquesta presentació organitzada pel Departament d’Ensenyament Religiós Evangèlic del CEC.

 

CEC – 25/07/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats