DIACONIA CATALANA: MEMÒRIA DEL FÒRUM SOCIAL

El 14 de juny, a la Residència d’Investigadors de Barcelona es va celebrar el Vè Fòrum Social de Diaconia Catalana.

El tema central va ser la preocupació per les vocacions socials i la urgència de la formació del voluntariat, estudiada des de tres òptiques diferents, però complementàries: des de la Universitat, l’Administració o la praxis.

Com en altres ocasions, des del Departament de Comunicació s’ha preparat un document que recull el que va ser aquesta trobada. Un document que en aquestes dates serà distribuït electrònicament a les esglésies i també s’inclourà en la propera remesa postal del CEC.

Us convidem a gaudir d’aquesta memòria del que va ser el Fòrum i us animem a ser-hi presents en la propera edició.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats