REUNIÓ DEL SECRETARIAT

 

Abans de la pausa estiuenca, el Secretariat del Consell Evangèlic de Catalunya es va reunir en una nova sessió de treball.

 

Com en altres ocasions, la trobada va ser una oportunitat per fer un repàs de la marxa i accions del CEC, analitzant les problemàtiques pròpies de cada actuació i establint els criteris a seguir en properes propostes.

 

El repàs, doncs, als informes de les àrees i departaments del CEC va ser el punt central de la reunió.

 

En aquest sentit, es va fe un èmfasi especial en els treballs que està realitzant la Comissió d’Estudi nomenada per a analitzar els continguts de la nova assignatura d’Educació per a la Ciutadania. Una assignatura que ha generat certa controvèrsia i molta preocupació entre els pares i mares dels alumnes de l’ESO.

 

La Comissió està realitzant un estudi dels continguts des de dues vessants: la pedagògica, assegurant-se que el mètode emprat sigui l’adequat per a la transmissió de valors que es proposa i que els continguts s’ajustin a les característiques dels alumnes a qui va adreçat; i teològica/doctrinal, vigilant que els continguts d’aquesta nova assignatura no entrin en contradicció amb la fe i pràctica de la Comunitat Protestant.

 

Està previst que la Comissió d’Estudi presenti les seves conclusions a finals del mes de setembre.

 

CEC – 11/07/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats