GESTIONS PER LA RETRANSMISSIÓ DEL CULTE DE LA REFORMA

 

Tot i que encara falten uns mesos per a la retransmissió per TV3 del Culte especial del Dia de la Reforma, són diverses les gestions que els equips tècnics i de producció de Televisió de Catalunya estan realitzant en aquests darrers dies.

 

En concret, s’ha visitat els escenaris proposats per a la celebració d’aquest culte, a fi d’establir quin d’ells s’ajustava millor a les necessitats tècniques que una retransmissió en directe requereix.

 

Per tant, acompanyats per membres de l’equip del programa ‘Néixer de Nou’, els tècnics de TV3 van visitar algunes esglésies de la ciutat de Barcelona, interessant-se, també, pels continguts d’un culte d’aquestes característiques.

 

Paral·lelament, el Secretariat continua fent gestions a fi de concretar tots els detalls del programa del culte.

 

Recordem que la retransmissió es realitzarà, en directe per TV3, el dia 25 d’octubre, a les 11 del matí.

 

CEC – 11/07/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats