DIA DE LA MULTICULTURALITAT

 

El CEIC (Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya), creat l’any 2004 dins l’Àrea Social del CEC, organitza el 2n Dia de la Multiculturalitat.

Una trobada que aplegarà un centenar de representants de les esglésies ètniques establertes a Catalunya en els darrers anys, així com pastors i líders de les comunitats autòctones.

 

Miguel Juez, coordinador del CEIC, és el responsable de l’organització d’aquesta jornada que se celebrarà a l’Església Menonita de Barcelona, on es farà una presentació sobre el tema de “La Multiculturalitat” de la mà dels pastors Pedro Ivo de Resende, de la Iglesia de Cristo Pentecostal de España, i Josep Lluís Suárez, de l’Església Menonita de Barcelona i responsable de l’Àrea Social del CEC.

 

Aquesta és la primera de les activitats programades pel CEIC per a aquest darrer semestre de l’any, en un intent d’afavorir i enfortir les relacions entre les comunitats ètniques i les esglésies locals. La jornada finalitzarà amb un dinar de germanor, que se servirà en el local de l’església.

 

CEC – 11/07/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats