CONTACTES AMB L’ALCALDIA DE BARCELONA

   

La setmana passada es produïa un nou contacte entre representants del Consell Evangèlic de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

Com ja hem vingut informat, en les darreres setmanes s’ha donat un nou impuls a les relacions existents entre ambdues entitats i que s’han concretat en sessions de treball i propostes concretes d’actuació.

 

En aquesta ocasió, la trobada va tenir un caire més formal, en tant en quan es tractava del primer contacte oficial amb el Comissionat de l’Alcaldia de Barcelona per a Relacions Institucionals, Roger Pallarols, acompanyat per Francesc Rovira, Director del Centre Interreligiós de Barcelona (CIB), depenent de l’Ajuntament de la ciutat.

 

En el decurs de la trobada, es va fer palesa la necessitat de treballar per tal d’afavorir la igualtat en el tracte i la normalització del fet religiós; un propòsit que demana la col·laboració tant de l’Administració –local, en aquest cas- com de les confessions religioses. En aquest sentit, el comissionat va manifestar el seu desig de continuar els contactes al setembre a fi de poder treballar en aquesta direcció.

 

Aprofitant la trobada, es va convidar els dos representants de l’Ajuntament a ser presents en el culte de celebració del Dia de la Reforma, el proper mes d’octubre.

 

Va ser, doncs, una trobada distesa que tindrà continuïtat passada la pausa estival.

 

CEC – 11/07/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats