VISITA DEL CENTRAL BAPTIST CHURCH GOSPEL CHOIR OF NEW YORK

   

Després de l’exitosa visita de l’any passat del Central Baptist Gospel Choir of New York, de nou tenim l’oportunitat d’escoltar aquesta prestigiosa formació musical, amb una llarga trajectòria al seu darrera.

 

Sota la direcció del pastor Bobby Lewis, aquest extraordinari cor, format per uns 45 membres, realitza una gira que els portarà a algunes poblacions catalanes. Entre altres llocs, seran presents a:

 

  • SABADELL. 1 de juliol, a les 22 hores, al Parc Catalunya. Entrada lliure.
  • BADALONA. 2 de juliol, a les 21 hores, al Teatre Zorrilla (Canonge Baranera, 17). Preu de l’entrada: 14 €.
  • CERDANYOLA. 4 de juliol, a les 22 hores, a la plaça de l’Ajuntament (Pl. Abad Oliba). Entrada lliure. 

Aquest cor pertany a la Central Baptist Church of New York (a la 92nd street), coneguda com l’església més amistosa de Nova York, on participa cada diumenge en els cultes de lloança. A més, realitza un ministeri de visitació a hospitals, centres d’ancians, llars d’infants, etc. El seu prestigi el va portar a acompanyar la cantant Barbra Streisand en la seva reaparició al Madison Square Garden de Nova York i a participar en programes especials de televisió i altres actes benèfics. Ha estat guardonat en nombroses ocasions.

 

Per tant, aquesta és una oportunitat immillorable de gaudir de gospel d’alt nivell, arribat directament del cor de Nova York.

 

CEC – 27/06/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats