PRIMERA SETMANA D’AIGUA VIVA

 

Arriben informacions de la primera setmana d’Expo a Saragossa i, per tant, dels primers dies d’activitat al pavelló Agua Viva, situat en el recinte firal.

 

Les xifres parlen de més de 9.500 persones que han visitat l’espai i han pogut veure l’audiovisual “Espejismos” que allà es projecta. Aquest audiovisual mostra en només 7 minuts els miratges existents a les vides de la majoria de persones i com Crist ofereix la veritable Aigua Viva que dóna sentit a la nostra vida. En finalitzar la projecció, els visitants reben diversos materials evangelístics.

 

Com ja hem indicat en anteriors ocasions, aquest esforç no se centra només en l’espai de l’Expo, sinó que es complementa amb altres activitats especials en diversos punts de la ciutat. Campanyes evangelístiques, activitats per a nens, mim, música, teatre… conformen la programació per a la que els organitzadors continuen sol·licitant la participació de voluntaris.

 

Més informació i altre detalls a www.aguaviva2008.org.

 

CEC – 27/06/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats