INFORMACIONS DE L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA METODISTA

   

En aquestes setmanes s’han donat a conèixer algunes informacions relacionades amb les darreres activitats de l’Església Evangèlica Metodista. El seu butlletí, “Conexión Metodista de España”, informa de la celebració a Sant Cugat de la III Conferència de l’Església Evangèlica Metodista, el passat 21 de juny, sota el lema “Us faré pescadors…”.

 

En aquesta trobada, a més de la informació de les comunitats locals, es van presentar els informes de gestió del Consell Executiu, presidit pel pastor Guillem Correa, i del Col·legi Pastoral.

 

Dins el programa, va prendre especial rellevància la informació sobre els projectes d’expansió missionera, així com les darreres novetats del Instituto Metodista de Educación i de la Casa Metodista de Publicaciones.

 

En relació al darrer, també és notícia en aquests dies la publicació del llibre “Juan Wesley, contado para todas las edades”, dins la col.lecció “Propósito” d’aquesta editorial. Aquest llibre, editat en català i castellà, ofereix l’oportunitat d’apropar-se de manera amena a aquesta gran figura de la història del Protestantisme.

 

L’obra, escrita per Guillem Correa, ha estat concebuda com una eina per a conèixer la força i vitalitat del Metodisme tant en els seus primers dies com en l’actualitat.

 

CEC – 27/06/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats