FINAL DE CURS A LA RESIDÈNCIA INFANTIL EMMANUEL

   

Ja és aquí la calor! I amb ella ha arribat el moment de dir adéu al curs escolar. Els nens i nenes de la Residència Infantil Emmanuel celebren aquests dies el final del curs i l’arribada de les vacances.

 

 

Aquest any, com en altres ocasions, les vacances obren un munt de possibilitats. Arriben els campaments; una oportunitat de gaudir d’uns dies d’activitat i esbarjo en un context cristià, amb altres nens i nenes, fer nous amics i, potser, retrobar-ne d’altres.

 

Després dels campaments serà moment per deixar per uns dies la “Resi” i visitar les famílies. Sens dubte, la trobada servirà per a posar-se al dia de les experiències viscudes durant en el curs i explicar les mil històries dels campaments.

 

Un any més, en arribar al descans, és moment de mirar enrere i donar les gràcies a tots els qui han fet possible assolir el propòsit de la Residència: afavorir el desenvolupament integral dels nens atesos, sota els valors cristians que defineixen el centre. Dotze nens són testimoni d’aquesta realitat.

 

CEC – 27/06/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats