ENTREVISTA AMB EL CONSELLER DE GOVERNACIÓ

   

La setmana passada, una delegació del CEC va visitar la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat per a entrevistar-se amb el seu titular, el conseller Jordi Ausàs, i el Director General d’Acció Comunitària, Xavier Garriga.

Representant el CEC hi van ser presents el seu Secretari General, Guillem Correa, acompanyat pel coordinador de Diaconia Catalana, Daniel Banyuls, i la responsable de l’Oficina Tècnica, Esther Bonet.

 

En un ambient cordial i amb una clara voluntat de col·laboració, la trobada va centrar-se en l’estudi i valoració de les vies de suport institucional als serveis socials protestants catalans.

 

En primer lloc, el Secretari General del CEC va fer una presentació del la realitat protestant a casa nostra, amb un èmfasi especial en el treball social que es realitza des de les diferents entitats evangèliques presents a Catalunya.

 

Per part de l’Administració es va rebre el compromís de promoure properes trobades per tal d’aprofundir en els temes plantejats i, d’altra banda, fer les gestions oportunes per facilitar una propera trobada dels responsables del CEC i del Departament d’Acció Social i Ciutadania.

 

Aquesta primera trobada, valorada molt positivament pels participants, obre per tant una nova possibilitat de diàleg i col·laboració per part de l’Administració catalana que ajudarà a consolidar i desenvolupar el projecte social protestant a casa nostra.

 

CEC – 27/06/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats