DIA DE PRESENTACIÓ DE LLIBRES A LA FEREDE

 

Dimecres a la tarda a la Iglesia Catedral del Redentor de Madrid es van presentar dos llibres amb els quals la FEREDE hi està directament relacionada.

 

El primer d’ells, “Aplicación y desarrollo del Acuerdo entre el Estado Español y la FEREDE”, recull les ponències que es van presentar a les jornades celebrades a la Universidad Autónoma de Madrid el passat mes de març i que es van dedicar a analitzar l’estat dels acords de cooperació signats entre la FEREDE i l’Estat espanyol l’any 1992.

 

Aquest llibre ha estat editat per la Fundación Universitaria Española, amb la col·laboració de la Fundación Pluralismo y Convivencia i l’Instituto Metodológico de Derecho Eclesiástico del Estado.

 

Aquesta presentació va estar presidida pel nou Director General de Asuntos Religiosos del Ministerio de Justicia, José María Contreras, acompanyat pel coordinador de l’obra, Ricardo García, i el Secretari Executiu de la FEREDE, Mariano Blázquez.

 

Tot seguit, es va presentar el llibre “Defensa del Protestantismo”, que recull la història d’aquesta institució en els seus primers 50 anys de vida. L’acte va ser presidit per Daniel Rodríguez, President de la FEREDE, acompanyat pel seu Secretari Executiu, i per l’autor del llibre, Antonio Albert.

 

El llibre, publicat per la FEREDE, fa un ampli recorregut per la història d’aquesta institució que va néixer com a eina per a vehicular i defensar la llibertat religiosa reclamada per les esglésies protestants i, amb el temps, assoliria el seu rol actual de punt de trobada i reflexió del Protestantisme espanyol, així com de interlocutor amb l’Estat.

 

CEC – 27/06/08

(Font: FEREDE)

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats